Hjemmeside Relancering

Playminds

Playminds er et design og animation studio, som er drevet af Jacob Vidkjær, der holder til i Aarhus. Min opgave var at forny hjemmesiden fuldstændig, for at Playminds online tilstedeværelse, kan spille sammen med den høje kvalitet der bliver lagt i animationsarbejdet.

Playminds

Kunde

Playminds

Mit arbejde

Content Strategi

Webdesign

Webflow udvikling

Projektperiode

4 måneder

Hjemmeside link

Hvordan præsentere man danmarks bedste motion designer?

Med en
Wow effekt!

En interaktiv oplevelse

Når alt man laver er, at få brands til at skille sig ud, ved at få pixels til at hoppe på skærmen - hvordan skal ens hjemmeside så se ud?

For mig var det en “no brainer”.

Vi skal gøre forsiden til en animation.Den interaktive oplevelse fastholder brugerenes fokus i meget længere tid, end en simpel forside gør. Og det bedste af det hele. Den loader lynhurtigt.

Et unikt udseende

Den primære udfordring var, at skabe en hjemmeside som repræsenterer Playminds brand. Sammen skabte vi et tidsløst design med hypede farver og gav det et personligt touch.

Smagfulde animationer

På hele siden implementerede jeg små og store animationer, som er med til at fortælle en overbevisende historie om Playminds.

Playminds kom i kontrol

Jacob fra Playminds, ønskede ikke blot vilde animationer og et lækkert layout. Han ville gerne være i stand til selv, at kunne redigere indhold på hjemmesiden. Ved hjælp af Webflow kunne jeg gøre det muligt. Nu kan Playminds uafhængigt af mig, tilføje og ændrer indhold på deres egen hjemmeside - sådan som det burde være.

Mobilvenligt design

Imponerende selv på mindre skærme

Et desktop layout, der også virker på telefon.

Make hype

Den nye hjemmeside giver Playminds et kontinuerligt brand. I Jacobs tilfælde passede hans gamle portfolio ikke længere til den høje kvalitet han leverer i sit arbejde. Den nye hjemmeside sikrer, at han stolt kan henvise til playminds.dk fordi han ved at den fortæller hans historie godt.

"Efter at have kørt mit studio et par år, hvor jeg løbende har forsøgt at få min hjemmeside færdig, havde jeg ikke fundet en udvikler, som kunne levere det jeg sigtede efter. Ikke indtil jeg mødte Phillip. Lige siden vores første møde, har han haft en super fed energi og en kæmpe ja hat på, hver gang jeg kom specifikke og teknisk svære request. Han har leveret pletfrit og var en udsøgt fornøjelse at arbejde med."

Jacob Vidkjær

Founder, Playminds

Se hjemmeside

Interesseret i at
arbejde sammen?

>