Design People

DesignPeople bygger industrielle- og digitale produkter baseret på virkelige behov. Min opgave var at implementere deres nye brand identitet i et Webflow website, som sætter dem op til at tiltrække internationale kunder.

Kunde

Design People

Mit arbejde

Content Strategi

Webdesign

Webflow udvikling

Projektperiode

2 måneder

Hjemmeside link

Rebranding af Industrielt design

Design People er et kreativt team, som siden 2005 har arbejdet med visionærer virksomheder, for at finde løsninger til svære produkt udfordringer. Deres daværende hjemmeside var blevet forældet og havde brug for en rebranding. Kunden ønskede at deres nye hjemmeside kan performe på google og fremtidsikre deres brand.

Enkelt styret
Case studies

Udover en verdensomspændende premium hjemmesidehastighed, ønskede kunden nem redigering hjemmesideindhold. Webflow var den perfekte løsning til dette. Ved at bygge en CMS styret template for casestudies, kan DesignPeople uafhængigt af en udvikler, nemt tilføje og redigere indhold pa tværs af hele siden med få klik.

Intuitive animationer

Flere steder på hjemmesiden implenterede jeg behagelige rullende animationer, der er med til at skabe en elegant oplevelse, der får DesignPeople til at fremstå mere eksklusivt.

Ramme-effekt på casestudies som tager brugeren bagom produktet

Logo animation der etablerer troværdighed ved kontinuerligt at vise adskillige virksomheder, som har tillid til Design People

Bliv fordybet selv på mobilen

Typografi, farver og et designudtryk der sikrer dominans på markedet for IOT i Danmark.

Samarbejde fra start til slut

Jeg var med det samme på bølgelængde med DesignPeople og deres team.

Udviklingen af hjemmesiden var en iterativ process hvor mange design valg blev genovervejet hen ad vejen.

Dette projekt var bestemt en af min højdepunkter og jeg nyder at scrolle igennem siden og se resultatet.

“Igennem et længere branding projekt, stod design-people klar med en ny identitet. Vores udfordring har været at finde den rette platform at udgive en hjemmeside på, der er nem og håndgribelig at arbejde med. Hvis i har brug for en ekspert i Webflow udvikling, vil jeg stærkt anbefale Philip. Der er god dialog fra start til slut og Philip tager sig godt af løbende udfordringer og sikrer en god implementering. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen.”

Suhilan Selvanayagam

Head of Digital Products, Design People

Interesseret i at
arbejde sammen?